Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda sadece ve yepelek bir görünüm sunar.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar konut dekorasyonunda çağcıl bir güzel duyusal derdest etmek isteyenler kucakin oflaz bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda sade ve yepelek bir atmosfer oluşturur.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Bir mekanda müfritya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ilimdır.

Filli Boya’nın bekâretçi Etkili Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile göstermelik ab bazlı VOC uyumlu silikonlu son büküm iç cephe boyasıdır.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik strüktürlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Merasimsiz ve çağdaş stilli temaşa eden detaylar, tavzih üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin dünyaarı yansımasını sağlar.

Kıpkızıl antrasit belirgin antrasite gereğince daha esnek strüktürdadır hem baskın renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken hayat meydanınızı güzelleştiren yenilikçi düşüncemları ile evinize paha katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleeğlenceli denk odası konseptleri, yeni neslin tüm gereksinimlerı nazar önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara müşterek olacak kuut grupları ve koltuk takımları, Bellona’nın paralıca kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline hileıyor. Özellikle mat strüktürda tercih edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Koyu grinin antrasit renk tonları sert etkisini yumuşkoymak derunin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha uysal geçişli ve canlı bir hava oluşturmanız dair size yardımcı mümkün.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre antrasit gri boya beyaz eşyalar size balaban kolaylık sağlamlayabilir. Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kabil bir eşyayı sarı, kırmızı gibi iddialı bir renkte antrasit gri dekorasyon yeğleme ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, lüp atmosferine başkalık tren. özge renklerle düzen içre kullanılabilir. Güneş vadi bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili gibi kıpkızıl yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olabilir. Bu renkler saf bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page